Zware vuller voor leder / Heavy filler 50 ml.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 11,95 11.95
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
* - Veld verplicht
Pin It

Beschrijving

Een dikke pasta voor het vullen van schaafplekken en gaten.
Verkrijgbaar in wit en zwart.

 

 

 

Product informatie:

Zware vuller voor leder, ook wel leerplamuur genoemd, is een erg flexibele vuller voor het repareren van schaafplekken, krassen en gaten in leder. Het product is uitermate geschikt voor het gebruik op zwaar belaste delen, zoals zittingen, kussens en armleuningen waar een duurzame reparatie vereist is.

De zware vuller is ind basis een witte of zwarte substantie, maar door toevoeging van dekverf kan iedere gewenste kleur bereikt worden. Uiteraard laat het zich ook prima naderhand kleuren. Doormiddel van de nerf kopieer pad kan de oorspronkelijk nerf weer aangebracht worden in het materiaal alvorens dit droogt.

Voor gecraqueleerde oppervlakken adviseren wij de flexibele vuller 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bekijk hieronder de video van Furniture Clinic over het gebruik van de zware vuller;

Geschikt voor:


Leather Sofa

Leather Car Seat

Handbag Leather Shoes Leather Jacket

 

Zware vuller is bedoelt voor het vullen en repareren van grove imperfecties zoals grote schaafplekken en gaten in gladleder.

 

 

Verbruik en houdbaarheid:

Verbruik is afhankelijk van de grootte en diepte van de beschadiging. 50 ml is voldoende om 1 mm materiaal op te brengen op een oppervlakte van 20cm x 20cm   

Dit product is ontwikkeld om de groei van bacteriën tegen te gaan en kan tot wel 5 jaar bewaard worden in een goed gesloten verpakking, opgeborgen op een koele donkere plaats. Beschermen tegen vorst

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein