Zadel zeep conditioner

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 16,95 16.95
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
* - Veld verplicht
Pin It

Beschrijving

Over het product:

Zadelzeep conditioner is een watergedragen leder crème, ontwikkeld om ruitersport lederwaren, zoals zadels en tuig, te conditioneren en te beschermen. Het is ook verrijkt met het traditionele, iconische aroma van leder. 

Wanneer ruitersport lederwaren worden gebruikt, zullen huidolie, transpiratievocht en vet van ruiter en paard beginnen het leder binnen te dringen. Hierdoor ontstaat verkleuring, barsten en begint het leder te bladderen. Door de frictie tijdens het paardrijden tussen ruiter en zadel, zadel en paard zal ook de oppervlakte slijten en de kleur van het leder vervagen. Deze geleidelijke erosie van de beschermende laag zal ook de onderlaag van het leder blootleggen wat het proces van vervuiling en verval versneld.

Zadelzeep conditioner versoepelt en conditioneert het leder, waardoor zadels en tuig leder langer als nieuw voelen. Het creëert tevens een beschermende barrière welke olie en watervlekken tegengaat. Dit voorkomt alle voorgenoemde problemen en zorgt voor een lange levensduur van uw geliefde zadels en tuig.

De aangebrachte barrière zorgt er tevens voor dat vuil zich niet kan nestelen in het leder waardoor schoonmaak en onderhoud veel eenvoudiger wordt. Ook gaat het kleuroverdracht van kleding tegen, welke normaal diep in het leder doordringt. Eventuele kleuroverdracht, denk aan bijvoorbeeld van een spijkerbroek, blijft nu aan de oppervlakte waardoor het eenvoudig te verwijderen is met bijvoorbeeld zadelzeep reiniger.

 


 

 

Geschikt voor:

Zadelzeep conditioner is speciaal geformuleerd voor ruitersport lederwaren waaronder:

tick Zadels
tick Zadel tuig, hoofstellen
tick Laarzen, kleding

 

Verbruik en houdbaarheid:

500ml zadelzeep conditioner is genoeg om:

Een zadel tientallen malen te beschermen!

Dit product is ontwikkeld om aangroei van bacteriën tegen te gaan en kan tot wel 5 jaar bewaard worden in een goed gesloten verpakking, opgeborgen op een koele donkere plaats. Beschermen tegen vorst

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein