Zadel revive 250 ml

Beschikbaarheid: Levertijd 4-5 dagen
Prijs/st.: € 17,95 17.95
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
Pin It

Beschrijving

Over het product:

Zadel revive is een watergedragen olie emulsie met een crème-achtig voorkomen met een revitaliserende werking. Dit product werkt specifiek op hard geworden, broos en uitgedroogd leder.

Na aanbrenging penetreert zadel revive de oppervlakte  en voedt het de vezels van het leder met natuurlijke olie waardoor het leder weer soepel en zacht wordt.

Het kan voorkomen dat leder barsten begint te vertonen nadat het opnieuw gekleurd is. Het maakt dan niet uit hoe flexibel de coating is, als het leder barst zal de coating onherroepelijk volgen.  Door zadel revive te gebruiken tijdens schade herstel zal het leder dusdanig soepel worden zodat het niet barst. Dit maakt niet alleen dat uw reparatie langer meegaat, maar vergroot ook het gebruikscomfort van het leder nadien.

Het product kan opzichzelfstaand gebruikt worden of tijdens het reparatie/restauratie proces alvorens het leder te repareren en/of opnieuw te kleuren.


 


 

 

Geschikt voor:

Zadel revive is speciaal geformuleerd voor ruitersport lederwaren waaronder:

tick Zadels
tick Zadel tuig, hoofstellen
tick Laarzen, kleding

 

Verbruik en houdbaarheid:

250ml zadel revive is genoeg om:

Een zadel meerder malen te behandelen!

NB. Indien het leder erg uitgedroogd is kan een tweede behandeling noodzakelijk zijn.

Dit product is ontwikkeld om aangroei van bacteriën tegen te gaan en kan tot wel 5 jaar bewaard worden in een goed gesloten verpakking, opgeborgen op een koele donkere plaats. Beschermen tegen vorst

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein