Suède en Nubuck Protector

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 9,95 9.95
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
* - Veld verplicht
Pin It

Beschrijving

Beschermt allerhande zaken, gemaakt van suède en nubuck, tegen vervuiling en vocht.

 

Product informatie:

 Suède en Nubuck Protector wordt toegepast als een essentieel onderdeel voor onderhoud en bescherming van allerhande items gemaakt van delicaat suède en nubuck. Door gebruik te maken van onze geavanceerde barrière beschermingstechnologie stoot Suède en Nubuck protector alle vormen van vocht en olie verontreiniging af als een onzichtbaar schild en weert alledaags viezigheid van het behandelde oppervlak. Het biedt complete bescherming in een eenvoudig en veilig te gebruiken product.    

Regulier onderhoud van uw suède en nubuck items met Suède en Nubuck protector maakt deze makkelijker schoon te krijgen en te houden, vlekken en viezigheid kunnen zich simpelweg niet hechten aan de oppervlakte en zijn eenvoudig te verwijderen met Suède en Nubuck reiniger. De beschermende barrière van de protector voorkomt ook dat vuil het leder kan beschadigen door slijtage, waardoor het leder veel langer mee zal gaan en het er fris en nieuw uit zal blijven zien.   

 

 

 


 

Geschikt voor:


Leather Sofa

Leather Car Seat

Handbag Leather Shoes Leather Jacket

De Leder Ultra Reiniger is ideaal voor het reinigen van alle soorten leder, zoals lederen auto interieurs, lederen handtassen, lederen meubels, lederen kledingstukken, lederen schoeisel, lederen motorkleding, etc.,  dus vrijwel ieder item gemaakt van leer.

Het product kan gebruikt worden voor alle soorten en kleuren leder en werkt perfect op gladgeverfd en onbehandeld leder zoals;

tick Suède, kleding jassen, schoeisel, meubilair etc
tick Nubuck, kleding jassen, schoeisel, meubilair etc
tick Imitatie Suède
 Gladleder, gebruik: Leder protectie crème

 

Verbruik en houdbaarheid:

Een verpakking van 250ml;

Is genoeg om een jas ca. 2 keer te behandelen

Een verpakking van 500ml;

Is genoeg om een 3 zits bank geheel te behandelen

Dit product is ontwikkeld om de groei van bacteriën tegen te gaan en kan tot wel 5 jaar bewaard worden in een goed gesloten verpakking, opgeborgen op een koele donkere plaats. Beschermen tegen vorst

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein