Leder verzorgingsset

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 16,00 16.00
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
* - Veld verplicht
Pin It

Beschrijving

All-round leder onderhoudsset, die onze reiniger en verzorgende crème combineert. Reinigt, voedt, conditioneert, beschermt en herstelt het natuurlijke aroma van leder.

Product informatie:

De leder verzorging set is een tweedelige onderhoudsset ontwikkeld om allerlei lederen producten te reinigen, te conditioneren en te beschermen. De set bestaat uit:

Lederreiniger Ultra Clean:

Een veilig te gebruiken, leder reiniger geschikt voor het verwijderen van de hardnekkigste vervuiling op leder. Schoonmaken met een spons om een schuimende werking te creëren werkt het in de nerven van het leder en verwijdert zodoende gemakkelijk alle vuil.

Leder Protectie Crème:

Na het reinigen van het leder is het nodig het te conditioneren en beschermen. De leder protectie crème voedt niet alleen het leder, maar vormt ook een beschermende laag die vuil en vlekken weert en helpt beschermen tegen slijtage. De leder protectie crème zal ook de natuurlijke geur van het leder doen opleven.

 

Spons en doek:

Een schoonmaak spons om het leder zorgvuldig te kunnen reinigen en een zachte doek om de leder protectie crème aan te brengen.

 

Inhoud van de set:

  • 50ml / 100ml / 250ml / 500ml Leder Ultra Reiniger
  • 50ml / 100ml /  250ml / 500ml Leder Beschermingscrème 
  • Spons & zachte doek

Geschikt voor:


Leather Sofa

Leather Car Seat

Handbag Leather Shoes Leather Jacket

De leder verzorgingsset is ideaal voor het reinigen en verzorgen van alle soorten leder, zoals lederen auto interieurs, lederen handtassen, lederen meubels, lederen kledingstukken, lederen schoeisel, lederen motorkleding, etc.,  dus vrijwel ieder item gemaakt van leer.

De set kan gebruikt worden voor alle soorten en kleuren leder. Het werkt uitstekend op gladgeverfd en onbehandeld leder zoals;

tick Aniline & Semi-Aniline leder
Gepigmenteerd leder
tick Oil & Wax Pull Up Leather
tick Bycast Leder
tick Twekleurig leder
Red Cross Suède en nubuck; gebruik; Suède reiniger en Suède protector

 

Verbruik en houdbaarheid:

Een 500 ml set reinigt en beschermt een 2+3 zits bank tot wel zes keer.

Een 500 ml set reinigt en beschermt een auto interieur tot wel tien keer.

Beide producten zijn ontwikkeld om de groei van bacteriën tegen te gaan en kunnen tot wel 5 jaar bewaard worden in een goed gesloten verpakking, opgeborgen op een koele donkere plaats. Beschermen tegen vorst.

 

Verwante producten

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein