Leder protectie crème met zilver

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 24,95 24.95
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
* - Veld verplicht

Beschrijving

Leder Protectie Crème + Zilver

 

Nieuwe verbeterde antibacteriële leder beschermingsformule, ideaal voor gebruik in omgevingen waar bacteriële besmetting, zoals E-coli en MRSA een bedreiging vormen. 

Ideaal voor gebruik in:

  • Verzorgingstehuizen
  • Ziekenhuizen
  • Wachtruimtes van artsen 
  • Alle andere  omgevingen waar bacteriële besmetting een reëel gevaar vormt. 

Product informatie:

Leder Protectie Crème + Zilver Is een watergedragen leder crème die niet alleen leder verzorgt en beschermt, maar door de toevoeging van colloïdaal zilver, bewezen, tot 99,9% van bacteriën als E-coli en MRSA doodt binnen 24 uur.

Deze unieke eigenschappen maken de crème uitermate geschikt voor omgevingen waar lederen items en meubilair worden toegepast en waar de kans op bacteriële besmetting een reëel gevaar vormt en zorgen ervoor dat dit de perfecte oplossing is voor leder onderhoud zowel voor thuis als in de gezondheidszorg en sociale hulp verlening.

 

Hoe het werkt:

Zowel als de voordelen van onze leder protectie crème, waaronder verhoogde bescherming tegen slijtage en bescherming tegen water, olie en vetvlekken biedt leder protectie crème + zilver ook antibacteriële eigenschappen. Zilver staat al heel lang bekend om zijn reinigende, antibacteriële eigenschappen, de zilver microdeeltjes bevinden zich in een suspensie en eenmaal aangebracht op het leder hechten zij zich aan het oppervlak. Deze deeltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog en niet giftig of gevaarlijk voor men en dier.  Iedere bacterie die dan terechtkomt op het behandelde oppervlak zal zilver ionen absorberen welke vervolgens zijn metabolisme zullen stilleggen wat ook wel het oligodynamisch effect wordt genoemd. Door dit verschijnsel reageert het zilver met de enzymen in de bacterie, waardoor deze inactief wordt, celdeling tegengaan wordt en de bacterie uiteindelijk vernietigt.  

 

Geschikt voor:

Leather Sofa Leather Car Interior Handbag Leather Shoes, Boots or Footwear Leather Jackets and Clothing

De leder protectie crème + zilver  is ideaal voor het beschermen van alle soorten leder, zoals lederen auto interieurs, lederen handtassen, lederen meubels, lederen kledingstukken, lederen schoeisel, lederen motorkleding, etc.,  dus vrijwel ieder item gemaakt van leer.

Het product kan worden gebruikt voor alle soorten en kleuren leder. Het werkt perfect op gladgeverfd en onbehandeld leder zoals;

tick Aniline & Semi-Aniline leder
tick Gepigmenteerd leder
tick Oil & Wax Pull Up Leder
tick Bycast Leder
tick Tweekleurig leder
Red Cross Suède en nubuck

 

Verbruik en houdbaarheid:

Een verpakking van 250ml :

Beschemt  een 2+3 zits bank tot wel drie keer!!

Beschermt  een auto interieur tot wel vijf keer!

Voor 100% bescherming, het hele jaar door brengt u het product minimaal iedere 3 maanden aan op normaal gebruikte oppervlakken. Veelgebruikte oppervlakken adviseren wij iedere 1-2 maanden te behandelen om te compenseren voor slijtage.

Dit product kan tot wel 5 jaar bewaard worden in een goed gesloten verpakking, opgeborgen op een koele donkere plaats. Beschermen tegen vorst

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein