Leder Ultra Reiniger / Leather Ultra Clean

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 9,50 9.50
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
* - Veld verplicht
Pin It

Beschrijving

De ultieme allround leder reiniger, zorgt voor een veilig, grondig en moeiteloos resultaat voor alle soorten glad leder.

 

Product informatie:

 

Ultra Reiniger voor leder is ontwikkeld als universele lederreiniger en is geschikt voor gebruik op alle soorten leder behalve suède en nubuck. Voor deze soorten adviseren wij het gebruik van Suède en Nubuck Reiniger.

Dit unieke leder reinigingsproduct bevat geen oplos- of schuurmiddelen waardoor het veilig schoonmaakt zonder dat er beschadigingen aan het leder ontstaan. Toch is het in staat om zeer effectief diepliggend vuil uit de nerven van leer te verwijderen. Leder Ultra Reiniger is een effectief en krachtig watergedragen schoonmaakmiddel waardoor het uitermate geschikt is voor het reinigen van lichte lederkleuren die het makkelijkst vuil vertonen, maar ook uitstekende en veilige resultaten geeft op donkere kleuren.

Als richtlijn adviseren wij het leder twee tot drie keer peer jaar te reinigen, waarbij 500ml ca. twee tot drie jaar mee zou moeten gaan bij het onderhouden van een lederen 2+3 sits bank. 

Voor volledig onderhoud adviseren wij onze lederverzorgingsset

 


 

Geschikt voor:


Leather Sofa

Leather Car Seat

Handbag Leather Shoes Leather Jacket

De Leder Ultra Reiniger is ideaal voor het reinigen van alle soorten leder, zoals lederen auto interieurs, lederen handtassen, lederen meubels, lederen kledingstukken, lederen schoeisel, lederen motorkleding, etc.,  dus vrijwel ieder item gemaakt van leer.

Het product kan gebruikt worden voor alle soorten en kleuren leder en werkt perfect op gladgeverfd en onbehandeld leder zoals;

tick Aniline & Semi-Aniline leder
tick Gepigmenteerd leder
tick Oil & Wax Pull Up Leder
tick Bycast Leder
tick Tweekleurig leder
Red Cross Suède en nubuck; gebruik;

 

Verbruik en houdbaarheid:

Een verpakking van 500ml;

Reinigt  een 2+3 zits bank tot wel zes keer

Reinigt  een auto interieur tot wel tien keer

Dit product is ontwikkeld om de groei van bacteriën tegen te gaan en kan tot wel 5 jaar bewaard worden in een goed gesloten verpakking, opgeborgen op een koele donkere plaats. Beschermen tegen vorst

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein