Leder Stuurwiel Reparatie set / Leather Steering Wheel Repair Kit

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 27,50 27.50
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
* - Veld verplicht
Pin It

Beschrijving

Leder reparatie- en kleurset, ideaal voor het als nieuw maken van je lederen stuurwiel. Herstel de kleur en kleine beschadigingen  met deze handige set.

 

Product informatie:

De Leder Stuurwiel reparatieset is de perfecte oplossing voor reparatie van schade aan lederen sturen. 

Sturen in auto' s zijn één van de meest slijtage gevoelige delen, door schade, vervuiling en kleurverlies. Constant contact met de huid van de handen lijdt onherroepelijk tot de opbouw van vuil en vet in het leder. Blootstelling aan zonlicht lijdt tot kleurverlies in de loop van de tijd. Schaaf en schuurplekken van nagels en het in en uitstappen van de auto zijn ook alledaagse oorzaken van beschadiging. 

Om een beschadigd of vaal stuurwiel effectief en professioneel te repareren heb je een specialistisch pakket met producten nodig. Onze Leder Stuurwiel Reparatieset is specifiek voor deze doeleinden samengesteld, door meerdere professionele producten te combineren in één handige, eenvoudig te gebruiken set. Met makkelijk te volgen instructies zorgt deze set voor professionele resultaten.  

De set bevat onder andere een krachtige leder ontvetter om vettige vervuiling dat in het leer is getrokken te verwijderen en een reiniger op alcoholbasis om de oppervlakte van het leder grondig te reinigen. Je lederen stuurwiel schoonmaken wordt super eenvoudig.

De meegeleverde Leder Binder verstevigd het leder, vooral op plaatsten van slijtage en egaliseert het oppervlak, de Self Seal lederverf wordt gebruikt om het oppervlak weer te kleuren en het stuur als nieuw te laten lijken.

Sturen worden het meest gebruikt, maar vaak ook het meest verwaarloosd in een auto interieur. Breng die van jou weer in topconditie met onze Lederen Stuurwiel Reparatieset. 

Alvorens deze set te gebruiken is het aan te raden het stuur eerst grondig te reinigen met onze Leder Ultra Reiniger en na reparatie te beschermen met Leder Protectie Crème, of koop ze samen in een handige Leder Verzorgingsset. Deze producten zijn ook perfect om de rest van het leder in uw auto en huis in topconditie te brengen en houden.

 

 

Bekijk hieronder de video over het herstellen van een stuurwiel;

Geschikt voor:


 

Leather Car Seat

Handbag Leather Shoes  

De Leder Stuurwiel Reparatieset is specifiek bedoelt voor het repareren van stuurwielen in auto's maar kan uiteraard ook op ander producten van leer toegepast worden. Let echter wel op dat de standaard kleur zwart is, andere kleuren op aanvraag leverbaar. 

Het product kan veilig  gebruikt worden voor alle soorten leder en werkt perfect op gladgeverfd en behandeld leder zoals;

tick Semi-Aniline leder
tick Gepigmenteerd leder
tick Oil & Wax Pull Up Leder
tick Bycast Leder
tick Kunstleer, Vinyl en Skai
Red Cross Suède en nubuck

 

Verbruik en houdbaarheid:

Deze set bevat voldoende product voor het compleet herstellen van een stuurwiel.

 

De set dient bewaard te worden op een koele donkere plaats, maar niet koeler dan 4ºC. Alle verpakkingen dienen goed gesloten te zijn. Dit garandeert een houdbaarheid van enkele jaren zonder dat de producten achteruit gaan.

 EAN 5060202371396

 

 

 

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein