Leder Revive / Leather Revive

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 17,95 17.95
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
* - Veld verplicht
Pin It

Beschrijving

Over het product:

Leder revive is een watergedragen olie emulsie met een crème-achtig voorkomen met een revitaliserende werking. Dit product werkt specifiek op hard geworden, broos en uitgedroogd leder.

Na aanbrenging penetreert leder revive de oppervlakte  en voedt de vezels van het leder met natuurlijke olie waardoor het leder weer soepel en zacht wordt.

Het kan voorkomen dat leder barsten begint te vertonen nadat het opnieuw gekleurd is. Het maakt dan niet uit hoe flexibel de coating is, als het leder barst zal de coating onherroepelijk volgen.  Door leder revive te gebruiken tijdens schade herstel zal het leder dusdanig soepel worden zodat het niet barst. Dit maakt niet alleen dat uw reparatie langer meegaat, maar vergroot ook het gebruikscomfort van het leder nadien.

Het product kan opzichzelfstaand gebruikt worden of tijdens het reparatie/restauratie proces alvorens het leder te repareren en/of opnieuw te kleuren.

 

Geschikt voor:


De leder revive  is ideaal voor het revitaliseren en soepel maken van alle soorten leder, zoals lederen auto interieurs, lederen handtassen, lederen meubels, lederen kledingstukken, lederen schoeisel, lederen motorkleding, etc.,  dus vrijwel ieder item gemaakt van leer.

Het product kan worden gebruikt voor alle soorten en kleuren leder. Het werkt perfect op gladgeverfd en onbehandeld leder zoals;

tick Aniline & Semi-Aniline leder
tick Gepigmenteerd leder
tick Oil & Wax Pull Up Leder
tick Bycast Leder
tick Tweekleurig leder
Red Cross Suède en nubuck; gebruik;

 

Verbruik en houdbaarheid:

Een verpakking van 250ml

Behandelt  een complete 2+3 zits bank!

Behandelt een compleet klassiek auto interieur!

NB. Indien het leder erg uitgedroogd is kan een tweede behandeling noodzakelijk zijn.

Dit product is ontwikkeld om de groei van bacteriën tegen te gaan en kan tot wel 5 jaar bewaard worden in een goed gesloten verpakking, opgeborgen op een koele donkere plaats. Beschermen tegen vorst

 


 



omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein