Leder Protectie Crème / Leather Protection Cream

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 9,50 9.50
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
* - Veld verplicht
Pin It

Beschrijving

Met geavanceerde barrière technologie voedt, conditioneert en beschermt deze crème en wordt het natuurlijke aroma van leder herstelt.

Over het product;

Leder beschermingscrème is een water gedragen product dat gebruikt wordt om leder te conditioneren, beschermen, te voeden en de geur van leder weer op te halen van oude en nieuwe lederen items.

Als leder gebruikt wordt, zullen huidolie, transpiratievocht en vet het leder beginnen aan te vallen en af te breken. Dit veroorzaakt verkleuring, craquelé en afbladderen van de kleurlaag. Deze schade treedt vooral op bij plaatsen waar mensen hun handen en hoofd laten rusten zoals de zitting en (rug)leuning van een bank of een lederen stuurwiel.

Leder protectie crème creëert een geavanceerde barrière om water en olie  te weren en zodoende vlekken en alle voorgenoemde problemen te voorkomen.

Deze op het leer aangebrachte barrière helpt tevens tegen vervuiling van het leder in het algemeen en zorgt ervoor dat het leder veel makkelijker schoon te maken en houden is. Als toegevoegde bonus helpt het ook tegen verkleuring door afgeven van spijkerbroeken, penstrepen, et cetera door deze niet door te laten dringen in het leder. Dit zorgt ervoor dit soort vervuiling eenvoudig te reinigen is met bijvoorbeeld leder ultra clean zonder dat hiervoor professionele hulp ingeschakeld hoeft te worden.

De barrière help tevens tegen het slijten van leder door vervuiling. Tijdens gebruik van lederen meubels veroorzaak je wrijving op  bijvoorbeeld een zitvlak waardoor je langzaam de coating weg schuurt. Leder protectie crème helpt tegen dit soort slijtage door frictie te verminderen.

 Voor volledig onderhoud adviseren wij onze lederverzorgingsset

Geschikt voor:

  Leather Sofa Leather Car Interior Handbag Leather Shoes, Boots or Footwear Leather Jackets and Clothing

De leder beschermingscrème  is ideaal voor het beschermen van alle soorten leder, zoals lederen auto interieurs, lederen handtassen, lederen meubels, lederen kledingstukken, lederen schoeisel, lederen motorkleding, etc.,  dus vrijwel ieder item gemaakt van leer.

Het product kan worden gebruikt voor alle soorten en kleuren leder. Het werkt perfect op gladgeverfd en onbehandeld leder zoals;

tick Aniline & Semi-Aniline leder
tick Gepigmenteerd leder
tick Oil & Wax Pull Up Leder
tick Bycast Leder
tick Tweekleurig leder
Red Cross Suède en nubuck; gebruik;

 

Verbruik en houdbaarheid:

Een verpakking van 500ml

Beschemt  een 2+3 zits bank tot wel zes keer.

Beschermt  een auto interieur tot wel tien keer.

Dit product is ontwikkeld om de groei van bacteriën tegen te gaan en kan tot wel 5 jaar bewaard worden in een goed gesloten verpakking, opgeborgen op een koele donkere plaats. Beschermen tegen vorst

 

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein