Leder Kleurbalsem

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 21,95 21.95
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
* - Veld verplicht
Pin It

Beschrijving

Snel en eenvoudig de kleine beschadigingen en kleur herstellen, ideaal voor kleding, schoeisel en meubilair.

Over het product;

Leder kleurbalsem herstelt de kleur en het aanzicht van alle absorberende ledersoorten, zowel van oud als nieuw leer. Er zijn 16 kleuren beschikbaar die samen het complete spectrum dekken, van licht tot donker gekleurd leder.

Bekijk hier onze kleurenkaart

Het werkt geweldig op leder wat bloot gesteld is geweest aan zonlicht of hitte,  is ideaal om krassen van kattennagels weg te werken en om uitgedroogde en verbleekte delen weer kleur te geven.  De kleurbalsem wordt helemaal geabsorbeerd door het leder, het zal dus niet afgeven op kleding e.d.

Er is slechts één behandeling nodig. Om het leder voor langere tijd mooi te houden, zonder dat bijkleuren noodzakelijk is adviseren wij het regelmatig te behandelen met onze Leder Beschermings Crème. De balsem dient in de regel circa iedere drie jaar opnieuw aangebracht te worden.

NOOT: Voor krassen, Kleurbalsem werkt alleen als de bij te werken kras lichter is dan het omringende leder. Als de kras donkerder is adviseren wij voor het bijwerken de Leder en Vinyl complete reparatie set.

NOOT: Voor lichtere plekken, Kleurbalsem werkt alleen als het in het leder kan trekken, dus geabsorbeerd wordt. Om dit te testen doet u een klein druppeltje water op de te behandelen plek. Als dit in het  leer trekt weet u zeker dat het leder absorberend is. Als het leder niet absorberend is kunt u voor kleine delen beter de Leder en Vinyl Complete Reparatieset gebruiken en voor grotere delen een Leder Kleurset op maat. Onder grotere delen verstaan wij alles groter dan een bierviltje.

Alvorens dit product te gebruiken is het aan te raden het het leder eerst grondig te reinigen met onze Leder Ultra Reiniger en na behandeling te beschermen met Leder Protectie Crème, of koop ze samen in een handige Leder Verzorgingsset. Deze producten zijn ook perfect om de rest van het leder in en om uw huis en auto in topconditie te brengen en houden.

  

Bekijk hieronder de video over de diverse toepassingen;

Geschikt voor:

  Leather Sofa Leather Car Interior Handbag Leather Shoes, Boots or Footwear Leather Jackets and Clothing

De Leder Kleurbalsem  is ideaal voor het bijwerken van alle soorten leder, zoals lederen auto interieurs, lederen handtassen, lederen meubels, lederen kledingstukken, lederen schoeisel, lederen motorkleding, etc.,  dus vrijwel ieder item gemaakt van leer.

Het product kan worden gebruikt voor alle soorten en kleuren leder, zie de kleurenkaart . Het werkt perfect op gladgeverfd en onbehandeld leder zoals;

tick Aniline & Semi-Aniline leder
tick Gepigmenteerd leder
tick Oil & Wax Pull Up Leder
tick Tweekleurig leder

Niet te gebruiken voor;

Red Cross Suède en nubuck

Red Cross Bycast leder

Red Cross Vinyl en imitatie leder, inclusief Micro leder

 

Verbruik en houdbaarheid:

Een verpakking van 250ml is genoeg om de kleur van een 3-zits bank volledig te herstellen.

 

Dit product is ontwikkeld om de groei van bacteriën tegen te gaan en kan tot wel 5 jaar bewaard worden in een goed gesloten verpakking, opgeborgen op een koele donkere plaats. Beschermen tegen vorst

 

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein