Leder Binder

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 14,95 14.95
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
* - Veld verplicht
Pin It

Beschrijving

Speciale vloeistof, speciaal gemaakt voor het verstevigen van versleten en gecraqueleerd leder.

 

 

 

Product informatie:

 

Leder binder heeft twee hoofd doelen

  1. Om aan te brengen op hevig geraqueleerd leer voordat een vuller wordt gebruikt zodat het leder sterker wordt en reparatie bespoedigd.
  2. Om kleine imperfecties in het leer op te vullen zoals schaafplekken en krassen.

Leder binder is een dunne vloeistof die gebruikt kan worden als de oppervlakte van het leer opengebarsten is waardoor het leer droog en broos is geworden. De binder wordt geabsorbeerd door de vezels van het leer en houdt deze stevig bij elkaar waardoor een veel sterkere structuur ontstaat. Deze sterkere structuur verbeterd aanzienlijk de treksterkte van het leder, waardoor reparatie veel eenvoudiger wordt en een beter eindresultaat geeft.

 

Waarom is dit belangrijk:

Het geeft je het vertrouwen dat, wanneer je een reparatie uitvoert, je zeker weet dat dit blijvend is. Als je bijvoorbeeld alleen de flexibelle vuller gebruikt krijg je wellicht een prachtig eindresultaat maar dit is misschien niet blijvend. Niet omdat de flexibelle vuller niet goed werkt maar omdat het onderliggende leer zwak is. Het is het leer dat uiteindelijk scheurt waarna vervolgens de coating scheurt. Door eerst de leder binder te gebruiken verzeker je jezelf van een veel duurzamere reparatie.

De lederbinder maakt het ook mogelijk leer te schuren. Doordat het de vezels verstevigd is dit zelfs mogelijk bij leder waarbij anders de schade verergerd had kunnen worden door te schuren.    

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 


 

Geschikt voor:


Leather Sofa

Leather Car Seat

Handbag Leather Shoes Leather Jacket

Leder Binder is fantastisch

Het product kan gebruikt worden voor alle soorten en kleuren behandeld leder.

 

 

Verbruik en houdbaarheid:

250 ml is voldoende om een fauteuil mee te behandelen   

 

Dit product is ontwikkeld om de groei van bacteriën tegen te gaan en kan tot wel 5 jaar bewaard worden in een goed gesloten verpakking, opgeborgen op een koele donkere plaats. Beschermen tegen vorst

 

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein