Flexibele vuller voor leder / Flexifil

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 11,95 11.95
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
* - Veld verplicht
Pin It

Beschrijving

Een extreem flexibel vulmiddel, gebruikt om ernstige craquelé mee te vullen en te repareren.  

 

 

 

Product informatie:

Flexibele vuller, ook wel leerplamuur genoemd, is ontwikkeld om te voldoen aan de vraag naar extreem flexibele vuller voor reparatie van craquelé op bijvoorbeeld kussens van zittingen welke worden blootgesteld aan constante vervorming en belasting. De vuller is zo elastisch dat deze na aanbrengen op het leder nooit zal scheuren, bladderen of loslaten.   

Het product is vrij vloeibaar en dient op het leder aangebracht te worden d.m.v. een spatel. Het product wordt over de craquelé verdeelt als het smeren van een boterham, het trekt in de craquelé en vormt een sterke verbinding met het onderliggende leder.     

Gebruik een föhn om de vuller te drogen, dit duurt slechts enkele minuten. Het product krimpt als het droogt dus het kan zijn dat meerdere lagen benodigd zijn. Ieder laag kan glad geschuurd worden voor een onzichtbare reparatie. Doormiddel van de nerf kopieer pad kan de oorspronkelijk nerf weer aangebracht worden in de laatste laag  alvorens deze droogt.

Flexibele vuller is een witte pasta die licht transparant opdroogt. Door toevoeging van 10% dekverf is iedere gewenste kleur te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 


 

Geschikt voor:


Leather Sofa

Leather Car Seat

Handbag Leather Shoes Leather Jacket

 

 

Flexibelle vuller is bedoelt voor het vullen en repareren van caquelé in gladleder, zelfs op zwaar belaste oppervlakken.

 

 

Verbruik en houdbaarheid:

Verbruik is afhankelijk van de grootte en diepte van de beschadiging. 100 ml is voldoende om een oppervlakte van 50cm x 50cm mee te behandelen.   

Dit product is ontwikkeld om de groei van bacteriën tegen te gaan en kan tot wel 5 jaar bewaard worden in een goed gesloten verpakking, opgeborgen op een koele donkere plaats. Beschermen tegen vorst

 

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein